Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
                                                                                                           
Verified Supplier
12 Years
Since 2014
Menu

W13U-1.875 Dual Mechanical Seal For Waukesha Universal I 60, 64, 130,133,134 Pumps, SiC/SiC, FKM

Price Negotiable
Price: USD50-1000
MOQ: 1PC
Delivery Time: 20-30DAYS
Brand: JR
Product Description

W13U-1.875 Dual Mechanical Seal for Waukesha Universal I Pump, SiC/SiC, FKM

 

Operational Conditions:

  1. Basic Features
  2. Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  3. Speed: High Speed Mechanical Seal
  4. Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  5. Performance: Corrosion
  6. Standard: Specific Customization
  7. Model NO.: W13U
  8. Balance: Balanced
  9. Specification: Inner Diameter: 30.1 mm, 38.1mm, 

 Materials:

  • Rotary Ring Face: Carbon/SiC/TC
  • Stationary Ring Face: SiC/TC
  • Elastomers: NBR/FKM/EPDM/Aflas
  • Springs: SS304/SS316/PH17-4
  • Metal Parts: SS304/SS316/SS316L
  • Mediums: l, water, sulphite lyes, paper pulp, acid, alkali and other solvents.
  • Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

Performance Capabilities

 

Temperature
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 8 bar
Speed
Up to 18 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
30.1mm, 38.1 mm, 
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • Mechanical seals of Waukesha Universal 1 pumps
    Pump Model :
    Universal l Parts Models 6,14,15,18,24,
    Universal l Parts Models 30,33,34,
    Universal l Parts Model 40,
    Universal l Parts Models 60,64,130,133,134
    Universal l Parts Models 220,223,224,
    Universal l Parts Models 320,323,324
    Mechanical seal of Waukesha Universal II,
    Pump model:
    Waukesha Universal ll Parts Models 6, 14, 15, 18,24,
    Waukesha Universal ll Parts Models 30,33,34
    Waukesha Universal ll Parts Models 40
    Waukesha Universal ll Parts Models 45, 60, 64,130, 134
    Waukesha Universal ll Parts Models 180,184, 220, 224
    Waukesha Universal ll Parts Models 210, 213, 224, 320, 323, 324

  • W13U double mechanical Seals to suit Waukesha Universal I Pumps.

    Available in Food Grade materials as standard (with FDA compliant materials)

 

We specialize in the manufacture, installation, export and wholesale of a full range of high-performance industrial mechanical seals. Our product portfolio covers single spring seals, balanced & unbalanced spring seals, externally mounted seals, PTFE bellow external seals, cartridge balanced seals, multi-spring balanced seals, dry-running reverse balanced seals, agitator double-acting unbalanced seals, single conical helical springs, rubber bellow seals, metal bellow seals, elastomer bellow seals, conical spring seals, air-conditioning compressor seals and automotive cooling seals.
We also carry complete, direct-replacement mechanical seal lines for Flygt, Grundfos, APV, Fristam, ABS, GEA, Lowara, Waukesha and nearly all leading global pump brands, so you can cut downtime and source every critical seal from one trusted factory partner.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in Touch

Have questions about our products or want to discuss a custom order? Our team is ready to help you.

Company Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
Location Dahuaguoji B515, Jingkai District
Contact Person Davis

Request A Quote

Please check your email address.
Your message must be at least 20 characters.